Persoonlijk
Interieur
Advies

Maak vrijblijvend een afspraak

Had ík dat
maar bedacht!

Als u dát denkt bij ons interieuradvies, zijn wij tevreden. Een geslaagd interieurplan voor een huis of kantoor opstellen, is vakwerk. Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen? Een muur weg, een wand erbij, de trap verplaatsen? Het kan allemaal, maar soms geven kleine ingrepen ook veel resultaat. Wij hebben bij het ontwerpen een flinke voorsprong op u: onze ervaring. En door goed te kijken, te luisteren en ideeën aan te dragen, zorgen wij ervoor dat u zich straks happy voelt in uw eigen huis of kantoor.

Wat bieden wij?

In een eerste gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Wordt het een groot project, een enkele aanpassing in uw interieur, een verbouwing, is er ook een lichtplan nodig? Wij adviseren, overleggen en sturen bij.

Als u besluit met ons in zee te gaan, willen we onze voorstellen graag d.m.v. interieurschetsen visualiseren. De kosten hiervoor hangen af van de grootte van het project. Bij groen licht maken we nadere afspraken over het plannen en uitvoeren van uw opdracht. Nieuwsgierig geworden? Weten wat u zoal kunt verwachten? Bekijk dan het overzicht van een aantal door ons gerealiseerde interieurs.

Bekijk onze interieurs