Design On Stock
Design On Stock
Design On Stock

Dat design niet altijd duur hoeft te zijn , bewijst Design on Stock met ontwerpen van Roderick Vos, Marike Andeweg en Gerard van de Berg. Inmiddels hebben wij de Bloqbank alweer 12.5 jaar in onze collectie, maar ook de Limec fauteuils ontbreken bij ons niet. Een mooi interieurontwerp maken met de collectie van Design on stock, wij helpen u er graag mee.

Met veel trots introduceren we stof Amdal, een wollen stof met een zachte touch en een opvallende weving. Amdal verschijnt in maar liefst 10 kleuren, waarvan een aantal exclusief voor de collectie van Design on Stock is ontwikkeld.

 

Producten

Gewijzigde openingstijden

Voor enkele tijdvakken per dag kunnen we u in de winkel ontvangen, dit doen wij het liefst op afspraak. We zijn bereikbaar via info@vantellingen.nl of via 030 6913886 (ons vaste nummer is ook bereikbaar via Whatsapp).

Bestelde goederen proberen we zo lang mogelijk te laten bezorgen met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Wij hopen u gauw weer op gewone wijze van dienst te kunnen zijn. Let op uw gezondheid en graag tot ziens!

Sluiten

Ik maak graag een afspraak
close

Sluiten