Spectrum tangled kabinet en vitrine

Wonen

Spectrum tangled kabinet en vitrine :

Het slanke frame van het Tangled dressoir bestaat uit twee volumes van mat zwart geëpoxeerde stalen profielen (RAL 9005). In het frame liggen op vier niveau’s glazen bladen, er kan gekozen worden uit helder glas of rookglas. Met haar ranke vorm en industriële uitstraling is het Tangled kabinet een echte eye catcher in de ruimte, zonder overheersend aanwezig te zijn.

Bij het dressoir is ook een Tangled dienblad verkrijgbaar dat qua ontwerp en maatvoering perfect op het bovenblad van het kabinet past. Het dienblad heeft, net als het kabinet, een zwart epoxy frame. Het dienblad kan ingelegd worden met een gerookt eiken fineer.

De Tangled salontafel is ontworpen door Carolina Wilcke in 2015. Voor Carolina, die opgeleid is als goudsmid, zijn architectuur en kunst een belangrijke inspiratie bron. Dat is goed terug te zien in de constructie en de verfijnde details in het frame. Door te experimenteren met stalen profielen en vormconstructies ontwierp Carolina twee in elkaar gegrepen volumes die samen één geheel vormen. Het kleine gedeelte van de salontafel is verrijdbaar over de volle breedte, hierdoor is het een zeer dynamische tafel waarin op drie tableaus accessoires geplaatst kunnen worden.