Vitra
Vitra
Vitra

De Zwitserse fabrikant Vitra timmert al jaren aan de weg. Kerndoel is het vinden van “gezonde, intelligente, inspirerende en duurzame oplossingen voor kantoor, thuis en openbare ruimten”. Wereldberoemde designklassiekers als de Aluminium-serie of de Lounge Chair van Eames, de stoelen van Panton of Nelson vinden moeiteloos hun weg in de wereld naast de vernieuwende creaties van Van Severen, de gebroeders Bouroulec of Jongerius.

De Eames Lounge Chair van Vitra uit 1956 werd 60 jaar geleden voor het eerst geproduceerd in stof en wordt beschouwd als
een van de meest bijzondere meubelontwerpen van de 20e eeuw.

 

Producten

Gewijzigde openingstijden

U weet het al: onze winkel blijft de komende weken gesloten. Toch blijven we gewoon bereikbaar. Voor informatie, advies en bestellingen belt u 030 6913886. Voor Whatsapp kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Uw e-mail kan naar info@vantellingen.nl
Het leveren van uw aankopen vindt op de gebruikelijke manier plaats en wilt u interieuradvies? We komen graag op afspraak naar u toe.

Sluiten

Ik maak graag een afspraak
close

Sluiten
U weet het al: onze winkel blijft de komende weken gesloten. Toch blijven we gewoon bereikbaar. Bezorgingen en interieuradvies aan huis blijven doorgaan (met inachtneming van de RIVM-richtlijnen).
Belt u gerust voor een afspraak, informatie, advies en bestellingen met 030 6913886. Meer informatie
+